Често задавани въпроси

Да, може. Единствено в www.cestina.bg може да откриете шоколади и бонбони с марка Годива. Може да ги закупите както във подаръчна кошница или бутиков хамперс, така и по отделно. Необходимо е да разгледате раздел „Лимитирана серия”.

Доставките се извършват с куриерскa фирмa Еконт и Спиди или транспорт осигурен от фирмата,  до адрес посочен в поръчката. След като направите поръчка,ние ще се свържем с Вас за потвърждение на заявката.

За всички поръчки, които са над 10 бр. и в рамките на град София, доставката е безплатна. За всички  останали поръчки важат преференциални цени на куриерска фирма Еконт и Спиди.

Може да откажете поръчка до 24 часа след нейната регистрация. Ако вече сте предплатили продуктите в нея, ние ще възстановим цялата сума до 7 работни дни.

В рамките на 15 работни дни след получаването на стоката, имате право да върнете поръчаната от Вас стока. Според Закона за Електронната Търговия и Закона за Защита на Потребителя, заплатената от вас сума ще Ви бъде възстановена, но без таксата за доставка. Задължително е стоката да се върне в безупречен търговски вид.

1. Заплащане при доставка (Наложен платеж) – Заплащате на куриера за направената поръчка при получаване на стоката.
2. Банков превод
3. Директно с карта чрез вградената ни система Stripe

Всички цени са с ДДС в български лева.

Да, можете чрез интегрираната ни система на Stripe

Да. Фирма КАЛАРС 92 ЕООД не е регистрирана по ЗДДС и издадените фактури нямат начислен ДДС.